mysplace93

Smertehelvette

    Publisert:
  • 28.10.2014
  • ·
  • Kl: 03:16
  • ·
  • Kategori: Let it go!
  • ·
  • Kommentarer: 1

Hei dere..

Beklager nok en gang for lite blogging, men i det siste har jeg vært så plaget med infeksjon og smertene som kommer med det.. Fordi som lurer så er det snakk om UVI (urinveisinfeksjon).

Jeg ligger i en smertetåke å skriver, så beklager surring og skrivefeil!

Legen setter meg på ny antibiotikakur hver gang.. Og jeg går på tranebærkappsler som ikke lenger vil fungere..

Jeg har vært plaget så lenge, men det ser ikke ut til at jeg får den hjelpen jeg trenger..

Har på følelsen at legen min tror jeg er hypokonder.. Det er veldig trist og morsomt siden jeg bare er plaget med en fast ting som egentlig er umulig å innbille seg.

Men det er forståelig..

Jeg er livredd for nyrebekkenbetennelse..

Men prøver å gjøre alt for at det ikke skal skje!

Så nå er det tranebær og vann som gjelder for meg! Jeey..

Jeg vet smerteteskelen min er noe høy, men dette er faktisk grusomt..

UVI har vært vond før, men ikke på dette nivået.

Hver gang jeg er hos legen er det ny kur og beskjed om å drikke mye vann og å ta tranebærkappsler. Men.. Det fungerer ikke lenger. Jeg får også beskjed om at unge jenter i min alder kan plages ofte. Men hallo.. Det går da en grense?

Jeg ringte legekontoret igår og de skulle skrive en forespørsel til legen min. Samtidig skulle jeg bestille en annen time, og fikk spørsmålet "men kan du ikke ta alt da??"

Altså, greit du jobber med det du gjør, men jeg er faktisk utdannet som akkurat det samme! Og jeg vet det er uaktuelt å gå i 3 uker å vente på å komme inn til lege når man har UVI!

Jeg er sint, frustrert og lei.. Håper bare ting blir bra snart..

- Silje

Thehumanoid 28.10.2014 kl.19:17

Huff ..

God bedring :)
Skriv en ny kommentar
Mysplace93

Hei! Jeg heter egentlig Silje Iversen! Jeg blogger om det som faller meg inn, pakker som kommer i posten og hverdagen min! Jeg er ferdig utdannet helsesekretær (med studiekompetanse) og 20 år. Men jobber for tiden på EVRY! Sivilstatus: I et forhold, med en fantastisk gutt ved navnet Kent! (05.06.2014) Hvis du lurer på noe så er kommentarfeltet åpent for bruk! Dere kan ta kontakt på silje.birgit@hotmail.com eller sende melding!

hits