mysplace93

Fredag: Siste dag. En god latter som klissvåt!

    Publisert:
  • 15.08.2014
  • ·
  • Kl: 14:22
  • ·
  • Kategori: Opplevelser
  • ·
  • Kommentarer: 0

Hei kjære lesere!

Å for en start på dagen!!

Rett i kano og kajakk! Idag fikk jeg prøve kajakk! Lykke!

Kjerstin og Lillesøss har sakt siden igår at de skulle velte kanoen. Så jeg fant ut det var best å ha et skifte klart. Jeg må fortelle hele historien for det var så utrolig morsomt og minnesrikt!

Alle vell ute i kano og kajakk, og vi paddler oppover elva. Mye tull om velting og vannet. Men ingen fikk velte med vilje før mot slutten. Jeg sprutet både Kjerstin og Lillesøss ned med vann og da hører jeg fra Henrik "Ingen tuller med elevene mine! Kjerstin jeg skal hjelpe deg med å ta henne etterpå!". (Dette skulle vise seg å stemme etterøæ..) Jeg var snar å padle bort fra di!

Jeg sier til lillesøss at hun får en jakke her ifra om hun velter kanoen! Men de trakk seg og gikk opp på land. Det er bare meg, Henrik og Abdikarim i vannet, da Kjerstin vurderer å hoppe ut i elva siden det er siste dagen. Det Kjerstin ikke vet er at Lillesøss kommer snikende bak henne og dytter henne utti! Og like etter dytter Hassan lillesøss utti! Når de er komment opp på land kjører Henrik og Abdikarim inn til land. Da får lillesøss den fantastiske ideen om å dytte Henrik i vannet. Han får tid til å ta av seg skoene før han stuper utti fordi lillesøss dytter han! Da er jeg den eneste med kajakk igjen i vannet, og når jeg ser Henrik stuper utti vannet tenker jeg "Faen! Nå er det ingen utvei!"

Så jeg hiver av meg skoene og klokken, de på land roper til Henrik at han skal velte meg! Jeg får smålig panikk i det han krabber opp på kajakken!!! Han setter seg på fronten og det lyser av hele mannen va planen hans var!

Han spør meg "Skal jeg velte? Er du klar?" Jeg er veldig spent om han kom til å gjøre det, og vannet er jo smålig kaldt, og pluttselig tar han å velter kanoen med hele kroppsvekta si!!!

Og de på land, ja de jubler av glede!

Når vi gikk oppover mot Helsesportssenteret gikk jeg ilamme Frank og han sa til meg at han såg på meg når Henrik hoppet i vannet at jeg ikke såg annen utvei og kaster av meg skoen! Han hadde jo rett!

Men for en tur! Lillesøss storkoste seg og fikk viljen sin siden hun ville ha storesøster våt! Ble tatt en del bilder, men de legger jeg ut senere idag!

Etter paddlingen var det bassenget en siste tur, veldig godt og morsomt. Spilte litt ball med de andre før vi avsluttet. Vi sa hade til de som dro da og gikk opp på rommet for å pakke ned sakerne våre.

Nå sitter vi å venter på at klokken blir 17:15, for da kommer taxien å kjører oss til togstasjonen. Gleder meg så mye til å se min kjære igjen! Og Nina såklart! Det skal bli så godt å komme hjem til mine <3

Bilder kommer senere!

Skriv en ny kommentar
Mysplace93

Hei! Jeg heter egentlig Silje Iversen! Jeg blogger om det som faller meg inn, pakker som kommer i posten og hverdagen min! Jeg er ferdig utdannet helsesekretær (med studiekompetanse) og 20 år. Men jobber for tiden på EVRY! Sivilstatus: I et forhold, med en fantastisk gutt ved navnet Kent! (05.06.2014) Hvis du lurer på noe så er kommentarfeltet åpent for bruk! Dere kan ta kontakt på silje.birgit@hotmail.com eller sende melding!

hits